Minecraft bázis

Minecraftbázis - minden ami minecraft.
Nincs meg a játék, de ki szeretnéd problálni? Akkor ez a te bejegyzésed:
Minecraft 1.7_01 update.
Ezen a linken letöltheted a játékot, és tutorialvideó is van aminn elindulhatsz a minecraft világának felfedezésében!

The Nether - Az Alvilág - Minecraft Pokol

2011.07.03. 12:50 mineln97

Előbb a meglepetésem: Mivel még mindig olvassátok a blogot és nagyon jókat szoktunk játszani a szerveren ezért van egy meglepetésem számotokra.

Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel magad alá, akkor nagyon sok pénzt is kereshetsz!

Annyi az egész hogy regisztrálsz itt: Wangaru

Sok ismerősöm ajánlotta, és tényleg bejött. Aki nem hiszi olvasson utána, bár elég logikus hogy a reklámokban hatalmas üzlet van, így a cégnek meg neked is megéri ha regisztrálsz. Néha-néha jön egy SMS legalább menőbbnek is tűnsz hogy mindig írogatnak neked, majd azt mondod valami haverod. :D

Minden SMS-ért kapsz olyan 40 forintot, oldalukra való belépésért, cikk olvasásért, játékokban részvételért, kérdőívek kitöltéséért is kapsz pénzt. Akit magad alá szervezel, az ő bevételének egy részét te is megkapod egészen 2 szintig. Stb...Stb.. Sorolhatnám még.

Nem vagyok valami nagy netes pénzkereső, de szerintem ez kihagyhatatlan. 

Regisztráljatok két craftolás közben. Itt a link: Wangaru

Ha ezen a linken regisztráltok további bónuszokat is kaptok. Na minden jót, sok sikert! Kemény munka a bányászat, ezt mi igazán megérdemeljük! :) Ha kérdés van ebben vagy bármi másban (akár minecraftban) írjatok nyugodtan továbbra is itt: vodkaproghu@gmail.com

Az eredeti bejegyzést itt olvashatod:

 A "The Nether" szó kétség kívül mindenkiből legelőször kisebb kíváncsiságot kelt, hogy milyen lehet ott lenni, milyen szörnyek vannak, és milyen anyagok vannak ott.

A Nether egy hagyományos minecraft maphoz képest különbözik, főleg a rengeteg lávával és netherrack-kal; Először a Minecraft Alpha 1.2.0-ban jelent meg 2010. október 30-án mint Halloween-i update.

Hogyan juthatunk el oda?

Egy Portállal.
Előállítása: Obszidiánnal, négy széles, öt magas, belseje üres, 10 vagy 14 obszidián szükséges.

Amit az obszidiánról szükséges tudni: Akkor keletkezik amikor a víz álló(!) lávához ér, és csak gyémánt csákánnyal lehet kitermelni. 15 másodperc gyémántcsákánnyal, 50 másodperc egyéb mással, de akkor nem ad obszit.

Íme egy kép:

Beizzítása: Flint and Steel-el, mintha az üres részt akarnánk meggyújtani, ilyenkor egy lila valami lesz a közepén, bele kell állni, ha átakarsz menni a Nether-be.

 

 

3 blokk van a Netherben:

  • Netherrack: Örökké ég (amig le nem ütjük vmivel pl. ásóval), ez a legjellegzetesebb blokkja a Nether-nek. Néhány Netherrack alapból ég már
  • Glowstone: Arany színű blokk, ami "örökké" ad fényt. Általában megtalálható cseppkövekként a Nether felsőbb rétegeiben, gyakran "lebegnek". Csákánnyal lehet begyűjteni a Glowstone-t. Víz alatt is világít.
  • Soul Sand: Egy barna blokk, hasonlít creeper fejek kollázsára. Ha keresztül mész rajta, vagy egy mob megy rajta át, akkor egy kicsit lelassít. Lehetséges one-way doors-t csinálni vele.

Csak 2 Mob él a Nether-ben:

  • Ghast: A Ghastok medúza-féle lények, 4x4x4-es a nagyságuk, és 9 db láb lóg ki belőlük. Ha észrevesznek téged, akkor elkezdenek égő bombákat köpni rád, amit nyíllal megsemmisíthetsz, visszaütheted őket ököllel vagy bármilyen eszközsegítségével. Ha földet ér, kráterek fog hagyni. Ha sikerült elpusztítani gunpowder-t dobnak, mint a Creeper.

 

  • Zombie Pigmen: csapatokban spawn-ol, és vándorolnak céltalanul. Nem fognak rád támadni, amíg te sem bántod őket. Ha véletlenül vagy akaratból megütöd őket, akkor az összes Zombie Pigmen téged fog támadni, és "megjegyeznek" téged, tehát a máskor visszamész a Netherbe, akkor ismét megtámadhatnak.

 

További jó böngészést kíván:
mineln97

A bejegyzés trackback címe:

https://minecraftbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr113034539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása