Minecraft bázis

Minecraftbázis - minden ami minecraft.
Nincs meg a játék, de ki szeretnéd problálni? Akkor ez a te bejegyzésed:
Minecraft 1.7_01 update.
Ezen a linken letöltheted a játékot, és tutorialvideó is van aminn elindulhatsz a minecraft világának felfedezésében!

Mi a minecraft?

2011.06.28. 07:50 Factori[an]

A minecraft olyan mintha egy ősember lennél és bármit megtehetnél amit akarsz, egy kockavilágban. Keresgetsz fontos nyersanyagok után, bányászol (nem véletlen MINEcraft), állatokra vadászol és megküzdesz egy sor nagyon furcsa lénnyel.

Íme kép a játékból (nagyfelbontású textúrapackkal):

 

Kezdetben a játék ennyire jól nem néz ki, a textúrák (vagyis a kockák "képei") tiszta képpontosak. Ezt külön kell telepíteni a játékba, nemsokára elmagyarázom hogyan, nagyon egyszerű egyébként.

Minecraft még mindig erősen bétafázisban van, tehát még koránt sincs kész. De már most több mint kétmillióan vásárolták meg, ez elég nagy rekord egy félkész játékhoz képest. Ha játékkal akarod kiélni az alkotási vágyadat akkor a minecrafton kívül mást nem is nagyon ajánlhatnék. A játékban tényleg abszolút azt csinálsz amit csak akarsz, tehát hogy mit kezdesz vele csak rajtad áll.

Néhány technikai információ a játékról:

Java alapú - tehát elfut mindenhol (nálam Ubuntu Linux 11.4-en remekül fut).

 

Nagyon jól optimalizált a játék, processzor nem kell hozzá erős, nálam (1 magos 2.5ghz-es celeronon) maximális beállításoknál is simán 30-40 fps meg van minimum.
 

Videókártya azért kell hozzá. Nem egyszer izzította meg a játék a Geforce 8600-omat 80fok fölé. Viszont ha csökkented a látóteret a beállításoknál, gyakorlatilag mindenhol el kell futnia játszhatóan.


Függőlegesen 128 kocka áll rendelkezésedre. Vízszintesen korlátlan.

 

 Frissítés: Új vagy a játékban? Itt egy videó kezdésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://minecraftbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr563020776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása