Minecraft bázis

Minecraftbázis - minden ami minecraft.
Nincs meg a játék, de ki szeretnéd problálni? Akkor ez a te bejegyzésed:
Minecraft 1.7_01 update.
Ezen a linken letöltheted a játékot, és tutorialvideó is van aminn elindulhatsz a minecraft világának felfedezésében!

Minecraft benchmark map készül!

2011.11.07. 18:33 Factori[an]

 Egy régi programozó ismerősöm, aki természetesen szintén minecraftozik és modokat fejleszt a játékhoz mondott egy ötletet és épp azt valósítjuk meg!

Ezzel a pályával, ami jelenleg még fejlesztés alatt áll, tökéletesen lemérheted a géped teljesítményét. Sőt, még ha az f3 screent is posztoljátok akkor azt is megmondjuk hogy mit kell kicserélnetek leginkább a gépetekben és mennyivel jobbra hogy a minecraft gyorsabban fusson!

A minecraft egyszerűsége miatt nem csak egy hardver pl. a processzorra támaszkodik. Egyszerű, de sok kicsi kocka van (több millió a legtöbbet nem látod mert a többi kocka eltakarja). Ezért a minecraftot fps értékeit mind a processzor mint a memória mind a videókártya teljesítménye meghatározza, egyik hardver sem dominál.

Aki letölti majd az elkészült benchmark mapot és leírja az eredményeit (és azt hogy milyen gépe van stb.), azt sokkal inkább be tudjuk juttatni a szerverre, mivel ezek fontos adatok, más embereket segít hogy milyen gépet vegyenek (igen ugyanis rengetegen már csak a mc-vel játszanak, ahogy én is).

A bejegyzés trackback címe:

https://minecraftbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr823361613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása