Minecraft bázis

Minecraftbázis - minden ami minecraft.
Nincs meg a játék, de ki szeretnéd problálni? Akkor ez a te bejegyzésed:
Minecraft 1.7_01 update.
Ezen a linken letöltheted a játékot, és tutorialvideó is van aminn elindulhatsz a minecraft világának felfedezésében!

Minecraft legújabb letöltés [1.3_01]

2012.06.03. 23:21 Factori[an]

Előbb a meglepetésem: a nagy blog olvasottság hálájából szeretnélek téged is megjutalmazni valamivel.

Kattints ide, ha egy nagyon jól testre szabható kezdőlapot akarsz és még közben egy kis zsebpénzre is szert akarsz tenni (új ablakban nyílik meg): pandastar.com

Miért keresel ezzel pénzt? Mert kapsz egy szuper kezdőlapot, ahonnét a kedvenc oldalaidat elérheted és pár reklám a weboldal alján meg fog jelenni. A reklámban van a legnagyobb üzlet, ezt mindenki tudja. Íly módon te is könnyen kereshetsz pénzt, mivel a pandastar jutalékot ad számodra, a hírdetések bevételéből. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, szerintem, kipróbáltam, működik.

Látom hogy nagyon sokan látogatnak el az 1.8 letöltési linkre. Az egy nagyon régi minecraft verzió. Javasolom a legújabb letöltését.

1. Felmész erre az oldalra: http://isohunt.com/torrent_details/275816321/minecraft?tab=comments 2. "Download .torrent" feliratra kattintasz. Ha van torrent kliensed.

3. Ha nincs torrent kliensed vagy nem vagy benne biztos hogy van, akkor tölsd le ezt a programot: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/vuze-v-4-1-0-4--magyar--QC14.html Az utorrent a legismertebb, nem ez a vuze, de nekem az utorrent olyanokat csinált amitől többször agyfaszt kaptam, mondjuk nem indul el, csak fél perc után és addig is terheli a gépet, szerintem gagyi. Vuze-val nincs semmi gondom. Ha letöltötted a vuzet vagy más torrent klienst kattints a "Download .torrent" feliratra.

4. Ha már fent van a torrent kliens és rá is kattintottál a feliratra, de még sem nyitja meg akkor: nyisd meg a vuze torrent kliens és az említett weboldalt, úgy hogy mindkettő látszódjon. Kattints a "Download .torrent" feliratra és tartsd nyomva az egeret és húzd a vuze program ablakába és kész kezdi is el tölteni.

5. Ha letöltötted a vuze akkor a vuze program bal oldalán a szürkés sávban keress olyan feliratot hogy Library, kattints rá keresd meg jobb oldalt a minecraft 1.3_01 feliratot jobb klikk show in explorer (vagy ha magyar akkor megnyitás böngészőben). Megnyílt a fájlböngészőben akkor két mappa van ott .minecraft meg valami szerver. A .minecraft mappára jobb klikk másolás. A fájlböngésző címsorába írd be hogy %appdata% enter. És oda másold be, ezt a .minecraft mappát, vagyis jobb klikk beillesztés. Na és bemész végül a .minecraft mappába minecraftSP-t indíthatod is és megy a játék.

Kipróbáltam tökéletesen működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://minecraftbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr64563740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása