Minecraft bázis

Minecraftbázis - minden ami minecraft.
Nincs meg a játék, de ki szeretnéd problálni? Akkor ez a te bejegyzésed:
Minecraft 1.7_01 update.
Ezen a linken letöltheted a játékot, és tutorialvideó is van aminn elindulhatsz a minecraft világának felfedezésében!

Csonti elintézése

2011.07.01. 12:42 Factori[an]

 Korábban említettem hogyan lehet könnyedén kinyírni egy csontit vagy akár többet. Lényeg hogy legyen nálad mindig anyag, amit könnyen le tudsz rakni (mondjuk ne homok legyen az) és fel is tudsz szedni. Ezzel a módszerrel soha többet nem kell aggódnod a csontvázak azaz az etióp íjászok ellen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Egy HD textúrapack nélküli változatot is találtam:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tovább kell terjeszkedned hogy elérd őket és főleg ha több csonti található a területen akkor célszerű két kockánként egy kockát meghagyni. Ahogy az a képen is látható. Ha valamelyik csonti az egyenetlen barlangban egy kockával lejjebb kerül (simán előfordulhat) akkor biztos hogy el tud téged találni, tehát ilyen esetekben jó fedezék.

Másik típusú fedezéket bal oldalon látjátok, egy kocka bemélyedés két kocka magasan hogy be is férjél. Ez a robbanópéniszek ellen van. Ha látsz egyet, be tudsz oda húzodni ekkor nem robbanhat fel. De ha a képen látható pocizióban maradsz akkor egy robbanópénisz ha odamegy akkor felrobbanhat mert nagyon a közelébe vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://minecraftbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr793029945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása