Minecraft bázis

Minecraftbázis - minden ami minecraft.
Nincs meg a játék, de ki szeretnéd problálni? Akkor ez a te bejegyzésed:
Minecraft 1.7_01 update.
Ezen a linken letöltheted a játékot, és tutorialvideó is van aminn elindulhatsz a minecraft világának felfedezésében!

1.8 közeleg..

2011.08.31. 19:06 Factori[an]

 Notch írta a Google+-án hogy jelenleg (már 2 hete sajnos) az új Biome kódon dolgozik. Ami már lehetséges hogy a folyókat is képes generálni. Az is felvetődött hogy úgy fog működni az új map generátor hogy különféle éghajlati, domborzati területek (biome-k) lesznek, ezeket pedig valami trükkel kötik össze, vagy pedig csak sima átmenet lesz közöttük.

Gyorsítottak a havazás és az esőzés renderelésén, így sokkal gyorsabb lett/kevesebb erőforrást igényel. Végre fényerőt is lehet állítani a játékban (3 beállítási lehetőséget mondott Notch, de ne feledjétek a pro-k a legsötétebben játszanak ;) ). Igazi szerepjátékot készítenek a minecraft-ból. Lesznek ugye falvak, melyek olyan dolgokat is árusítanak amit máshol nem tudsz beszerezni. Több új mob jön. Enderman a blockmozgató, akire nem szabad ránézni (bár úgy nem lesz könnyű megölni). Aztán többek közt még jön a kék színű pók. Amik csak speciális kalandbarlangokban lelhető fel, ritka és nagyon erős.

Végre a zombikból nem tollat nyersz ki ha megölöd őket, hanem valami speciális húsfajtát, amit még a játék készítői sem tudnak mire lesz jó. Többféle karaktermozgás, animációval fog bővelkedni az 1.8. Már lesz erőnlét is, futásba elfáradsz, lesz sprintelés. A gyümölcsök, növények közvetlenül nem töltik az életedet, csupán lesz egy jóllakottsági szinted, ami növekszik az evéstől. És ha jó a jóllakottsági szinted, akkor olyan 5 másodpercenként töltődik az életed egy fél szívvel.

Elvileg a napokban kell megjelennie, 1 héten belül reméljük meg lesz!!

A bejegyzés trackback címe:

https://minecraftbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr23193749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása